MENU CLOSE

Meest gestelde vragen

 

 

Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn data veilig wordt opgeslagen?

De 3D scans die worden gemaakt, worden opgeslagen met een nummer dat alleen in een offline document is gelinkt aan de naam van de klant. Op geen enkele 3D scan is het gezicht te zien en de scan bevat geen kleurinformatie. Op deze manier is het onmogelijk te achterhalen welke 3D scan bij welke persoon hoort. Daarnaast wordt jouw data enkel lokaal opgeslagen op een goed beveiligd apparaat en is dus niet terug te vinden in ‘de cloud’.

 

Hoe wordt mijn privacy gewaarborgd? Is het mogelijk om een getekende geheimhoudingsverklaring te ontvangen?

Alle gegevens die onze klanten met ons delen worden vertrouwelijk behandeld. Mocht je het op prijs stellen, dan is het voor ons geen probleem om een extra geheimhoudingsverklaring te tekenen.

 

Hoeveel kost een op maat gemaakt lingerie setje?

De kosten voor een lingeriesetje zijn afhankelijk van jouw behoeften en wensen, maar een op maat gemaakte bh inclusief onze 3D geprinte curvearis begint bij €895, een op maat gemaakte bralette start bij €545. Slips beginnen bij €320 en strings bij €295. Tijdens de 3D scansessie zullen we persoonlijk de kosten met je doornemen, mocht je speciale wensen hebben.

 

Waarop is deze prijs gebaseerd?

  • Al de materialen die wij gebruiken worden gemaakt in Europa. Onze producten worden volledig in Nederland gemaakt. Onze ethische standaarden op het gebied van inkoop en productie zorgen ervoor dat onze kosten significant veel hoger liggen dan wanneer je produceert in lage lonen landen waar het moeilijk is te controleren of de werkomstandigheden en lonen van productiemedewerkers ethisch verantwoord zijn.
  • Al onze stukken zijn volledig op maat gemaakt, niks is standaard. Dit zorgt er ook voor dat de prijs exponentieel veel hoger ligt dan een confectie bh of slip. Je kunt de hoeveelheid arbeid en zorg die uitgaat naar onze producten vergelijken met een maatpak of een paar schoenen op maat.
  • De grootste kostenpost voor ons is arbeid. Het kost voor elk stuk minimaal 32 uur aan arbeid, exclusief de 3D scan- en passessies. Een software developer werkt minimaal 8 uur aan elke bh waarna een couture naaister de patroondelen knipt en in elkaar zet.

Om een indicatie te geven hoeveel dit is; vermenigvuldig je eigen bruto uurloon met 32 uur en je hebt een idee…

 

Ik wil graag een op maat gemaakt lingeriesetje kopen, hoe werkt het betalingsproces?

Als je een product van ons op maat wil laten maken, dan vragen we eerst een aanbetaling van €95. Wanneer we ruimte hebben in onze productielijn om je lingerie te gaan maken, nemen we contact op om een afspraak in te plannen. Dan is het tijd om je 3D in te scannen en je op maat gemaakte lingerie aan te meten! Zie ook de our process pagina voor meer informatie over onze werkwijze.

 

Wat is de levertijd voor mijn op maat gemaakte lingerie?

De levertijd voor op maat gemaakte lingerie hangt af van jouw wensen en behoeften. Om je lingerie perfect passend te kunnen maken, zijn er doorgaans tot 2 tot 3 passessies nodig. De uiteindelijke levertijd kan hierdoor variëren van 6 tot 12 weken.

 

Is het mogelijk om een op maat gemaakte bh online te kopen?

Om een bh op maat te laten maken is het nodig een 3D scan van je bovenlichaam te maken. Het is daarom noodzakelijk een persoonlijke passessie in te plannen en dat kan helaas niet online. De passessie kan plaatsvinden in ons atelier, maar we kunnen ook tegen meerprijs bij je thuis langskomen. Om een afspraak te boeken, klik hier.

 

Ik wil graag een lingerieset op maat cadeau doen. Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Ons antwoord is allereerst: dat is een top cadeau, wat lief!

Bestel hier de gift card. We brengen eerst een aanbetaling van €95 in rekening. We nemen contact met je op voor het inplannen van een afspraak en hoeveel budget je hebt. Uiteraard gaan we discreet om met facturen, deze zullen alleen met jou gedeeld worden.

Wil je een handgeschreven kaartje van Lidewij bij je gift card geven? Of moeten we een speciale boodschap achterlaten voor de gelukkige ontvanger? Wil je haar verrassen en haar pas vertellen wat haar te wachten staat tot ze in ons atelier is? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, we denken graag mee!